22.03.2016, 11:02
|
 |
41*50*47*171000
|
|
|
|
Оскар, прочитал верхнюю часть и не прочитал стенограмму  , а стенограмме вот:
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Віктор Вацко:
- А як Ви поставились до рішення Жені Селезньова покинути «Дніпро» і перїхати в російську «Кубань»? Ви спілкувались з ним на цю тему?
Володимир Єзерський:
- Спілкуємось. Ну, Кубань, я вважаю, це – Україна. Це – наш такий козачок засланий, щоб повернути Кубань в Україну. (Сміється)
Славик Варда:
- Новую цитату Вы подарили медиа-миру
Віктор Вацко:
-Чекайте, Ви що – жартуєте?
Володимир Єзерський:
- Не хотілося б коментувати. Тому що це рішення і вибір Жені Селезньова. Він зробив для українського футболу багато. І для донецького «Шахтаря», як він говорить, – повісив медаль Кубка УЄФА, забивши важливий гол «Тоттенгему», і виступаючи за дніпропетровський «Дніпро» забив багато м’ячів, і за збірну України. Мені важко тут коментувати і висловлювати свою думку, тому що це його рішення і не мені його комантувати. Але, судячи з того, як розвивалися обставини, я трішки більше знаю: у нього були можливості поїхати в Європу, були варіанти поїхати в Китай. «Не зрослось». Я просто висловлюю свою думку. Можливо не було варіантів перейти в донецький «Шахтар» або в київське «Динамо», тому що, все таки, команди укомплектовані. Не зрозуміло, яким буде чемпіонат надалі і не зрозуміло яка ситуація буде влітку з дніпропетровським «Дніпром»: в якому стані буде команда, як буде фінансуватись, чи будуть грати за «Дніпро» гравці, які є сьогодні? Він амбіційна людина. А це, напевно, один із останніх варіантів, який був, і він зробив свій вибір. І, я впевнений, якщо він потрапить до лав збірної України, він гідно представить Україну і буде віддавати все, щоб збірна чудово зіграла на Євро-2016. |
|
 |
|
 |
|